Jóga Pont, kültéri jógagyakorlóhely átadása Veszprémben
Dátum
2022. 06. 19.
DÁTUM

2022. 06.19. vasárnap

Helyszín: Veszprém, Barátság park, hrsz.: 2364/43


Meghívó

Közösségépítő, egészségfejlesztő sportrendezvények megvalósítását támogató infrastrukturális fejlesztések Veszprémben

A TOP CLLD helyi felhívás keretében, a Jógaterápia Kft, a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00529 azonosító szám alatt valósítja meg, a „Jóga Pont, kültéri jógagyakorlóhely létesítése” című projektet.

A rendezvény során átadásra kerül a Jóga Pont, kültéri jógagyakorlóhely előrehaladott készenléti állapotban, de még nem teljesen befejezve. Azonban kültéri gyakorlásokra már igénybevehető.
Ezután a Magyar Jóga Akadémia frissen végzett jógaoktatói okleveleinek átadása és a Jóga világnapja (Nemzetközi Jóganap) megünneplése történik.
A programelem célja, hogy egy olyan közösségi helyszín jöjjön létre, ami lehetőséget teremt rendszeres közösségi programok végzésére a szabad levegőn. Ezáltal az egyik fő helyszíne lehet az egészségtudatossággal és egészségfejlesztéssel foglalkozó közösségek találkozóinak.

A rendezvény menetrendje a következő:

15.00 - Vendégek fogadása

15.10. A Jóga Pont - Kültéri jógagyakorlóhely ünnepélyes átadása.
Végzik Brányi Mária Veszprém város alpolgármestere és Selmeci József Csongor a Jógaterápia Kft. - a pályázatot megvalósító cég – ügyvezetője, Selmeciné Bogdán Ágota a Jógaterápia Kft társtulajdonosa, valamint a program díszvendége Mr. Partha Satpathy India Magyarországi nagykövete.

15.30. Oklevelek átadása:
•A Magyar Jóga Akadémia 2021/2022 évfolyamán végzett jógaoktatók számára oklevél átadása. 8 fő
•A jógaoktató hallgatókat segítő szenior jógaoktatók, mint mentorok és nevelő tanárok számára köszönő oklevél átadása.
•Életműdíj átadása a Magyar Jóga Akadémia két tanárának, akik több mint 60 éve foglalkoznak jógával: Zoltai Miklósnak a Debreceni Jóga Egyesület elnökének, és Dr. Pápai Gyulának a Magyar Jóga Társaság elnökhelyettesének.

Az okleveleket és a díjakat átadja Mr. Partha Satpathy-t India Magyarországi nagykövete, valamint Brányi Mária Veszprém város alpolgármestere, Selmeciné Bogdán Ágotával és Selmeci József Csongorral a Magyar Jóga Akadémia vezetőivel együtt.