Életmód váltás a veszprémi pedagógusok és lakosok részére
Dátum
2021. 08. 06. péntek
Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy Veszprém város támogatásával hazánkban eddig példátlan egészségfejlesztő program valósul meg.
A program Veszprémben a Magyar Jóga Társaság és az AHIMSZA Jógaközpont szervezésében jön létre és 12 hetes jógagyakorlási és egészséges életmód képzési (ismeret átadási) részből áll.
A program a résztvevők számára ingyenes!
A 12 hetes gyakorlási és képzési fázis elején és végén az ELTE egészségfejlesztő szakemberei mérik fel a résztvevők egészségi és pszichológiai állapotát és az egészséges életmóddal kapcsolatos ismereteit.
Mindez kérdőívekkel, műszeres felmérésekkel, valamint sportorvosi konzultáción keresztül fog megvalósulni.
A programra az aktív kereső korosztály jelentkezését várjuk és kiemelt célcsoportunk a veszprémi pedagógusok köre, hogy az egészséges életmódról szerzett információikat és gyakorlati tapasztalataikat tovább tudják adni a jövő generációinak.
A résztvevőkből két csoportot alakítunk, az egyik a veszprémi pedagógusokból, a másik a veszprémi lakosokból fog állni.
A program május elejétől augusztus elejéig tart, helyszíne a veszprémi AHIMSZA Jógaközpont, a Magyar Jóga Társaság oktatási központja, címe Veszprém, József Attila utca 9.
A program során 12 jógagyakorlási alkalom (1,5 órás jógagyakorlások), 10 klubfoglalkozás, 5 ismeretterjesztő előadás, 1-1 felmérés a program elején és végén, valamint két beharangozó előadás (a program indítása előtt) lesz.

A jógagyakorlások és klubfoglalkozások szombatonként lesznek.
A pedagógusok csoportjának jógafoglalkozása szombatonként 15.00 -től 16.30 –ig fog tartani, ami után azonnal kezdődik a klubfoglalkozás 18.30 –ig, és 18.30 –tól 20.00 –ig pedig a veszprémi lakosok csoportja számára következik a jógafoglalkozás.
A klubfoglalkozások célja egymást támogató és motiváló közösség kialakítása az életmód váltáshoz.
Ha érdeklik a részletek és csatlakozni kíván a programhoz, akkor kattintson a következő linkre, ezzel egyben jelentkezik a nyitó-beharangozó előadásra is, ami első alkalommal 2021.08.23-án hétfőn 19.00 –tól a második beharangozó ismertető előadás pedig 2021.08.30. hétfőn 19.00-tól lesz online a zoom konferencia programon keresztül.

REGISZTRÁCIÓ
https://ahimszajoga.hu/jelentkezes-az-eletmodvalto-programba/
Várjuk szeretettel: Selmeci József Csongor