Közlemény IH támogatói döntése utáni feladatokról
2019. december 6.

A CLLD működési kézikönyv értelmében az IH támogatási döntését követően a szerződéskötés és a támogatási kérelemben foglalt tevékenységek megvalósításának folyamata megegyezik a hagyományos projektekével, melyre a 272/2014. (XI.5.) Korm. rendelet általános iránymutatásai vonatkoznak.

A Terület és Településfejlesztési Operatív (TOP) Program 7. prioritásának, a közösségi szinten irányított városi helyi fejlesztések (CLLD) megvalósítása során létrejövő további feladatokat (pl. szerződéskötés, elszámolások, beszámolók benyújtását), az Irányító Hatóság Közreműködő Szervezetet, azaz a Magyar Államkincstár Megyei Igazgatósága cím: 8200 Veszprém, Brusznyai Árpád utca 1. levelezési cím 8200 Veszprém, Pf.:3000 végzi. A fent nevesített témaköröket illetően az api.ves@allamincstar.gov.hu e-mail címre javasoljuk kérdéseiket feltenni.

A TOP programokat érintő Pénzügyi Elszámolási Útmutató elérhető a www.szechenyi2020.hu felületen.  javasoljuk, ennek megismerését. A dokumentum jelen felületen is elérhető a dokumentum tárban.

https://www.palyazat.gov.hu/node/54861

Közlemény IH támogatói döntése utáni feladatokról
add
Letölthető dokumentumok